1/5

Renovation,

Apartment,

Hannover 

The apartment in a typical 1950s post-war building was rather sober, in large parts in need of renovation and did not make full use of its potential. The optimisation of the floor plan of the kitchen/bathroom allowed the accommodation of a bathtub and a generous shower. Filler walls and a light-coloured floor of Canadian maple make the rooms with a ceiling height of just over 2.50 m appear more spacious. Black granite was used in the bathroom and kitchen. The plate formats are very large and I orientate the kitchen to the dimensions of the base units. The detailed planning leads to a calm, harmonious and noble overall appearance. 

PROJECT

Renovation,

2 bd. Apartment

LOCATION

Hannover, Germany

REALIZATION

2015/16

Alte Doehrenerstr. 33, 30173 Hannover, Germany

Tel +49 (0) 179 74 54 125, Email: me@mirko-pavlovic.com

© 2007 - 2020 by Mirko Pavlovic 

  • Weiß Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Weiß YouTube Icon

CONTACT