Metz Ave.

This detached house, located on a hill within sight of the Californian Pacific coast, had a good night's sleep. In the course of the years adapted to the needs of the residents, a bottleneck between the front and rear house was created. The hallway was only 50 cm wide, giving a cramping feeling. A redesign of the bathroom adjacent to the corridor made it possible to adapt the floor plan and open the corridor. The generosity of the house was emphasized by the installation of ceiling spots throughout the house. Outside, both the front and rear gardens were newly laid out and planted with drought-resistant sacculants. The house received a bright, friendly new coat of paint. 

 

PROJECT

Renovation

Single-Family-House

LOCATION

Central California

REALIZATION

2010/11

Alte Doehrenerstr. 33, 30173 Hannover, Germany

Tel +49 (0) 179 74 54 125, Email: me@mirko-pavlovic.com

© 2007 - 2020 by Mirko Pavlovic 

  • Weiß Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Weiß YouTube Icon

CONTACT